Chemtrail Skeptic

A blogon a chemtrail összeesküvés elmélettel, annak bizonyítékaival és állításaival foglalkozok szkeptikusan. Eredetileg egyetlen bejegyzésbe szerettem volna leírni mindezt, de az idő előrehaladtával, ahogy egyre inkább beleástam magamat az összeesküvés elméletbe, egyre csak gyűltek az infók és az ellenbizonyítékok. Egyszer csak azon kaptam magamat, hogy egy többtízoldalas dokumentumon dolgozok már hónapok óta. A blogon ezt a hatalmas dokumentumot osztottam fel bejegyzésekre.

Extrém és nehezen komolyan vehető bizonyítékok

Közzétéve: 2014.03.19. 13:45 | Szerző: Kovács Nándor

Sok chemtrail-lel foglalkozó oldalon látni olyan képeket, ahol a repülőgépek mögötti kondenzcsík a szivárvány minden színében tündököl. Ezeket bizonyítékként mutogatják, hogy az ott a képen biztosan egy méregfelhő. Pár helyen még azt is tudni vélik, hogy az egyes színek a felhőkben, milyen méreganyagot tartalmaznak. Vajon ők ezt honnan tudják? Mintát vettek a kondenzcsíkból? Ezek a színes csíkok azonban még mindig nem méregfelhők, csupán a jégkristályok által megtört napfény okozta optikai jelenség. Remélem a szivárvány létrejöttét és a prizma működését nem kell elmagyaráznom.

Az összeesküvés-elmélet hívei sokszor átesnek a ló túlsó oldalára, és rengeteg felhőt néznek tévesen chemtrailnek, sőt még azt is tudják, hogy a HAARP-ot is bevetik azért, hogy felerősítsék a chemtrail hatását és/vagy aktiválja az összetevőket.

Nem vicc, sokszor teljesen ártalmatlan felhőket vélnek az Illuminátus Háttérhatalom művének. Egyesek már odáig merészkednek, hogy egy, a lenyugvó nap által megfestett zivatarfelhőben chemtrail bombát lássanak.

Chem-3.jpgNekik érdemes lenne meglátogatni az Időkép.hu felhőhatározóját, ahol rengeteg érdekes felhőről lehet megtudni információkat, és furcsamódon, egyik sem mérgező, vagy megmagyarázhatatlan.

MorningGloryCloudBurketownFromPlane.jpgOlyan is előfordul, hogy nagyon érdekes, és valóban ritka jelenséget chemtrailnek néznek. A fenti képen nem vastag chemtrail csík látható, hanem az ún. Morning Glory, ami Ausztráliában fordul elő. A kép egyik előfordulási helye, csakhogy ne mondja senki sem, hogy kitalálom ezeket, vagy szándékosan le akarom járatni a chemtrail hívőket. Ezt ugyanis megteszik ők maguk.

Ezeket a "bizonyítékokat" nehéz komolyan venni, és úgy gondolom, hogy nehéz olyan emberekkel vitatkozni, akik ezeket a bizonyítékokat komolyan veszik.

komment

süti beállítások módosítása