Chemtrail Skeptic

A blogon a chemtrail összeesküvés elmélettel, annak bizonyítékaival és állításaival foglalkozok szkeptikusan. Eredetileg egyetlen bejegyzésbe szerettem volna leírni mindezt, de az idő előrehaladtával, ahogy egyre inkább beleástam magamat az összeesküvés elméletbe, egyre csak gyűltek az infók és az ellenbizonyítékok. Egyszer csak azon kaptam magamat, hogy egy többtízoldalas dokumentumon dolgozok már hónapok óta. A blogon ezt a hatalmas dokumentumot osztottam fel bejegyzésekre.

A svéd kormány beismerte a permetezést?

Közzétéve: 2014.03.19. 14:12 | Szerző: Kovács Nándor

Pernilla-Hagberg.jpgA chemtrail összeesküvéssel foglalkozó oldalakon többször szerepel, hogy a németek, amerikaiak mellett a svédek is elismerték a chemtrailezés tényét és felszólították a világ kormányait, hogy szüntessék be ezt a tevékenységet.

Nagyon hangzatos, de mi a valóság a kijelentés mögött? Nos valójában nem a svédek ismerték el a permetezést, hanem Pernilla Hagberg, a svéd Zöld Párt egyik képviselőnője. A Zöld Párt még mindig nem Svédország, sőt a Zöld Párt hivatalosan is elhatárolódott Pernilla Hagberg kijelentésétől, és maga Hagberg is hangsúlyozza, hogy ez csak egy személyes meggyőződése, és nem a pártja véleménye. Hagberg egyébként az alig 4 ezer lelkes Vingaker település helyi politikusa.

Források:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15478012.ab
http://kkuriren.se/nyheter/katrineholm/1.1555730
http://www.urbanlegends.hu/2013/10/hatha-valakit-erdekel-kicsoda-pernilla-hagberg/