Chemtrail Skeptic

A blogon a chemtrail összeesküvés elmélettel, annak bizonyítékaival és állításaival foglalkozok szkeptikusan. Eredetileg egyetlen bejegyzésbe szerettem volna leírni mindezt, de az idő előrehaladtával, ahogy egyre inkább beleástam magamat az összeesküvés elméletbe, egyre csak gyűltek az infók és az ellenbizonyítékok. Egyszer csak azon kaptam magamat, hogy egy többtízoldalas dokumentumon dolgozok már hónapok óta. A blogon ezt a hatalmas dokumentumot osztottam fel bejegyzésekre.

Bizonyíték #10: Chemtrail tankolást vettek videóra

Közzétéve: 2014.03.19. 10:58 | Szerző: Kovács Nándor

Az alábbi videón is úgy tűnhet, mintha az egyik repülőgépből kifogyna a vegyipermet, ezért eltűnik a gép mögött a fehér csík. Rácsatlakozik az elől haladó gépre, majd amikor végzett a tankolással, akkor ismét újult erővel folytatja a permetezést.

A videón azonban nem egészen az látható, amit állítanak. Valóban tankolás szemtanúja volt a videót készítő német úriember (Euer Wer­ner Altnickel, szintén nagyon buzgó chemtrail-hívő), csakhogy itt egy AWACS látható üzemanyag vételezés közben egy C17 Globemaster repülőgép mögött. Az AWACS mögött azért tűnik el a kondenzcsík, mert lelassít. A hajtóművek már nem dolgoznak olyan teljesítménnyel, mint előtte, így kevesebb égéstermék távozik a hajtóművekből a levegőbe, és mivel kevesebb kondenzációs mag, valamint vízpára kerül a levegőbe, ezért nem ideálisak a körülmények a kondenzcsík kialakulásához. 

A felvételen az is jól látható, hogy a gázelvételkor, amint eltűnik a kondenzcsík, az AWACS lemarad az elől haladó géptől. A videót elemzők arra is rámutatnak, hogy a kondenzcsík még a chemtrailesek alapfeltevésének is ellentmond, hiszen nem hosszantartó (permzisztens) kondenzcsík alakult ki. Azt pedig már én jegyzem meg, hogy ha ezek tényleg chemtrailes gépek, akkor az elől haladó miért nem kapcsolta ki, a tankolás idejére a permetezőjét, mert így a mögötte haladó gép személyzetét pont telibe kapja a méregfelhő.

komment

süti beállítások módosítása