Chemtrail Skeptic

A blogon a chemtrail összeesküvés elmélettel, annak bizonyítékaival és állításaival foglalkozok szkeptikusan. Eredetileg egyetlen bejegyzésbe szerettem volna leírni mindezt, de az idő előrehaladtával, ahogy egyre inkább beleástam magamat az összeesküvés elméletbe, egyre csak gyűltek az infók és az ellenbizonyítékok. Egyszer csak azon kaptam magamat, hogy egy többtízoldalas dokumentumon dolgozok már hónapok óta. A blogon ezt a hatalmas dokumentumot osztottam fel bejegyzésekre.

Bizonyíték #11: Pilóták tüntetnek a chemtrail ellen

Közzétéve: 2014.03.19. 11:01 | Szerző: Kovács Nándor

Több weboldalon is megtalálható az alábbi kép, amelyen szerintük az látható, ahogy a pilóták tiltakoznak a chemtrail ellen.
pilot-chemtrails.jpgPedig a kép valójában szerkesztett. Ha vették volna a fáradtságot és a bal sarokban látható DDees.com címre rákeresnek, akkor eljutnak a David Dees Illustration honlapra, ahol rengeteg manipulált fotót találunk. Az eredeti kép, ami lent látható, valójában egy 2011-es tüntetésen készült, és semmi köze nincs az összeesküvés-elméletekhez. A pilóták valójában a fizetésük és munkakörülményeik miatt tiltakoztak.
pilots-occupy-protest.jpg

komment

süti beállítások módosítása