Chemtrail Skeptic

A blogon a chemtrail összeesküvés elmélettel, annak bizonyítékaival és állításaival foglalkozok szkeptikusan. Eredetileg egyetlen bejegyzésbe szerettem volna leírni mindezt, de az idő előrehaladtával, ahogy egyre inkább beleástam magamat az összeesküvés elméletbe, egyre csak gyűltek az infók és az ellenbizonyítékok. Egyszer csak azon kaptam magamat, hogy egy többtízoldalas dokumentumon dolgozok már hónapok óta. A blogon ezt a hatalmas dokumentumot osztottam fel bejegyzésekre.

Bizonyíték #12: Ez biztos nem kondenzcsík, tehát chemtrail

Közzétéve: 2014.03.19. 11:08 | Szerző: Kovács Nándor

Itt van például ez a kép, amin egyértelműen az látható, hogy nem a turbinákból keletkezik a kondenzcsík, hanem a meghatározott helyeken, mintha apró kis fúvókák lennének ott.
ECN-4242.jpgA képen azonban ismételten nem permetezés látható, hanem egy, a NASA által átalakított Boeing 747 Jumbo Jet egy 1974-es felvételen. A szárnyakon valóban fúvókák vannak, ez azonban füstöt ereget és nem mérget. Hogy ennek mi értelme? A repülőgépek haladásuk során szélárnyékot, valamint különböző erősségű, és különböző ideig fennmaradó láthatatlan légörvényeket hagynak maguk után. A füsttel ezeket a légörvényeket tették láthatóvá. A légörvények vizsgálata kiemelkedően fontos a repülőgépeknél. Ez ugyanis befolyásolhatja egy repülőgép fogyasztását, haladási sebességét, de repülésbiztonsági kockázatuk is van. Ha egy kisebb gép bekerül egy nagyobb gép által keltett láthatatlan légörvénybe a pilóta könnyen elveszítheti uralmát a gépe felett és könnyen tragédiába torkolhat a repülés. Ezeknek a teszteknek az eredményei alapján határozták meg, hogy az egyes géptípusoknak mekkora követési távolságot kell hagyni az elől haladó géphez képest.

Az alábbi animgif-en egy repülőgép makettet engednek át egy megvilágított füstfelhőn. Jól látható, ahogy a szárnyak után egyre terebélyesedő, lefelé mozgó, erőteljes légörvények alakulnak ki. Ha ebbe mondjuk egy Cessna repülőgép belefutna, azonnal a földnek csapná a gépet.
Airplane-vortex-smoke-rings.gif

komment

süti beállítások módosítása