Chemtrail Skeptic

A blogon a chemtrail összeesküvés elmélettel, annak bizonyítékaival és állításaival foglalkozok szkeptikusan. Eredetileg egyetlen bejegyzésbe szerettem volna leírni mindezt, de az idő előrehaladtával, ahogy egyre inkább beleástam magamat az összeesküvés elméletbe, egyre csak gyűltek az infók és az ellenbizonyítékok. Egyszer csak azon kaptam magamat, hogy egy többtízoldalas dokumentumon dolgozok már hónapok óta. A blogon ezt a hatalmas dokumentumot osztottam fel bejegyzésekre.

Bizonyíték #13: Kerozin, mint chemtrail

Közzétéve: 2014.03.19. 11:10 | Szerző: Kovács Nándor

A lenti képen szintén nem a turbinákból létrejövő fehér csíkot láthatunk, de nem is vegyi permetezés eshetősége áll fenn.

chemtrail_fuel.jpgRengeteg hasonló kép van fent ezeken az oldalakon, amelyeken az éppen üzemanyagától megszabaduló repülőgépet gyanúsítanak meg chemtrailezéssel. A kerozin kiengedése valóban nem a legkörnyezetkímélőbb eljárások egyike, de az utasok biztonsága érdekében ez a legjobb megoldás. A kerozint általában nagy magasságban engedik ki, ahol könnyen szétoszlik a levegőben és lent már nem jelent veszélyt, ritkán fordul csak elő az, hogy alacsonyan szabadulnak meg az üzemanyagtól. Erre általában akkor kerül sor, ha rögtön felszállás után adódik valamilyen műszaki probléma.

Ezt a képet használta illusztrációként először Art Bell a korábban említett és linkelt cikkében.

komment

süti beállítások módosítása