Chemtrail Skeptic

A blogon a chemtrail összeesküvés elmélettel, annak bizonyítékaival és állításaival foglalkozok szkeptikusan. Eredetileg egyetlen bejegyzésbe szerettem volna leírni mindezt, de az idő előrehaladtával, ahogy egyre inkább beleástam magamat az összeesküvés elméletbe, egyre csak gyűltek az infók és az ellenbizonyítékok. Egyszer csak azon kaptam magamat, hogy egy többtízoldalas dokumentumon dolgozok már hónapok óta. A blogon ezt a hatalmas dokumentumot osztottam fel bejegyzésekre.

Bizonyíték #4: Felhő magvasító repülőgépek

Közzétéve: 2014.03.19. 10:03 | Szerző: Kovács Nándor

draft_lens2040479module10100508photo_1214241885chemtrail_cloudseeding.pngA fenti képen már egyértelműen látszik, hogy indokolatlanul nagy csövek vannak ráeszkábálva a gépek szárnyaira.

A gépek ezúttal nem nagyméretű utasszállítók, hanem kisméretű sétarepülők. Olyanok, mint például amivel a szúnyogokat irtják itthon, vagy amiket a mezőgazdaságban gyakran használnak permetezésre. A képen szereplő repülőgépeket azonban nem mezőgazdasági használatra, vagy szúnyogirtásra, de végképp nem chemtrailezésre használják, hanem felhő magvasításra.

Az alábbi videón az látható, hogy egy ugyanilyen géppel Texas felett felszállnak, hogy megszórják a közelgő zivatarfelhőt egy kis ezüst-jodiddal.

Ez egy bevett, ha úgy tetszik, lokális időjárás módosító eljárás. Az eljárást angolul cloud seeding-nek, magyarul a fent említett felhő magvasításnak nevezik, és rengeteg leírás olvasható róla a neten. A működése a következő: a páradús levegőbe kondenzációs magvakat szórnak ki. Ezekre kicsapódik a légkör páratartalma, esőfelhők keletkeznek, és kicsit arrébb kihullik belőle a csapadék. Itthon is használják ezt az eljárást, csak ennek a földi változatát, mégpedig a jégeső okozta károk elkerülésére.

 

komment

süti beállítások módosítása