Chemtrail Skeptic

A blogon a chemtrail összeesküvés elmélettel, annak bizonyítékaival és állításaival foglalkozok szkeptikusan. Eredetileg egyetlen bejegyzésbe szerettem volna leírni mindezt, de az idő előrehaladtával, ahogy egyre inkább beleástam magamat az összeesküvés elméletbe, egyre csak gyűltek az infók és az ellenbizonyítékok. Egyszer csak azon kaptam magamat, hogy egy többtízoldalas dokumentumon dolgozok már hónapok óta. A blogon ezt a hatalmas dokumentumot osztottam fel bejegyzésekre.

Bizonyíték #3: HAZMAT

Közzétéve: 2014.03.19. 09:56 | Szerző: Kovács Nándor

chemtrail_fake_evidence_03.jpgTartályok és műszerek vannak mindenhol, ráadásul a háttérben a HAZMAT INSIDE (HAZardous MATerial=veszélyes anyag) felirat figyelmeztet arra, hogy veszélyes anyagok vannak a tartályokban. A képet először 2008-ban Peter Platte nevű chemtrail-hívő hozta nyilvánosságra fórumán és azt állította, hogy egy vietnami veterántól kapta.

Nem kell sokat kutatni hozzá, hogy kiderüljön, a kép nem egy chemtrail gép belsejében készült titokban, hanem egyszerű hamisítvány az egész. Az eredeti képen nem szerepel a HAZMAT felirat a háttérben, azt valójában egy fighthamster nevű fórumozó tette oda Photoshop-pal, és osztotta meg később a Freigeist (Szabadgondolkodó) fórumon, ahol azonnal ráharaptak a csalira. Később frightmaster beismerte, hogy ő készítette a kamu feliratot.
contrailscience.com_skitch_Inside_Boeing__Building_the_777_20120720_164530.jpg

Ettől függetlenül persze a kép még létezik, de még mindig nem kell chemtrailezésre gondolni, a valóság ennél izgalmasabb. Ezeket a tartályokat ugyanis arra használják, hogy teszteljék a repülőgép teherbírását és stabilitását. A tartályokba vizet szivattyúznak, ezzel szimulálják az utasok mozgását. Könnyen lehet változtatni a repülőgép súlyelosztását, és meg lehet figyelni, hogyan viselkedik a repülőgép üzem közben. Hogyan viseli, ha mondjuk minden utas a gép elejébe, hátuljába vagy egyik oldalára tömörül. Az erről szóló dokumentáció szintén elérhető a neten.
Hasonló egyébként ez ahhoz, mint amikor a villamosokat/metrókat tesztelik, csak ott az utasokat nem ilyen drága szivattyús rendszerrel, hanem krumplis zsákokkal helyettesítik.

komment

süti beállítások módosítása