Chemtrail Skeptic

A blogon a chemtrail összeesküvés elmélettel, annak bizonyítékaival és állításaival foglalkozok szkeptikusan. Eredetileg egyetlen bejegyzésbe szerettem volna leírni mindezt, de az idő előrehaladtával, ahogy egyre inkább beleástam magamat az összeesküvés elméletbe, egyre csak gyűltek az infók és az ellenbizonyítékok. Egyszer csak azon kaptam magamat, hogy egy többtízoldalas dokumentumon dolgozok már hónapok óta. A blogon ezt a hatalmas dokumentumot osztottam fel bejegyzésekre.

Az ember, aki átverte a chemtrail hívőket egyetlen videóval

Közzétéve: 2014.10.14. 09:33 | Szerző: Kovács Nándor

deadstate-chris-bovey-635x325.jpgOktóber 1-én, a devoni származású, 41 éves Chris Bovey számára nagyszerű lehetőség adódott egy kis trollkodásra. A Buenos Aires-ből Angliába induló gépének ezen a napon Sao Paolo-nál kényszerleszállást kellett végrehajtani, és az ilyenkor szokásos protokoll szerint a felesleges kerozint kiengedik, hogy a landolásnál ne legyen a többlet teherből probléma. A rengeteg üzemanyag ugyanis azontúl, hogy tűz-, és robbanásveszélyes, megnehezíti a leszállást, nagyon megterheli a futóműveket és a szárnyakat is, amelyek eltörhetnek.
Chris éppen a szárny melletti ablaknál ült, és videóra vette a nem mindennapi látványt, majd ezt fel is töltötte a Youtube-ra, finoman fogalmazva, is félrevezető címmel.

A chemtrail hívők azonnal rácuppantak a videóra, és véreskardként lengették az újabb "bizonyítékot". A sikerről sokat elárul ez az adat: az eredeti felvételt több, mint 1millióan nézték meg és több mint 20ezren osztották meg. Chris azonban nem elégedett meg csupán a videó feltöltésével. Mivel szemtanúja volt a permetezésnek, ezért kitalált egy kis háttérsztorit is, hogy a Heathrow reptérre megérkezve rögtön letartóztatták, fogva tartották, és még a mobiltelefonját is elvették. Ez olyanannyira hitelesre sikerült, hogy Richie Allen, David Icke egy szintén összeesküvés-elmélet hívő barátja, meghívta rádióműsorába is, ahol interjút készített vele.

A leleplezés óta Christ folyamatosan támadják és zaklatják az összeesküvés-elmélet hívők Facebook-on.

Forrás

komment

süti beállítások módosítása