Chemtrail Skeptic

A blogon a chemtrail összeesküvés elmélettel, annak bizonyítékaival és állításaival foglalkozok szkeptikusan. Eredetileg egyetlen bejegyzésbe szerettem volna leírni mindezt, de az idő előrehaladtával, ahogy egyre inkább beleástam magamat az összeesküvés elméletbe, egyre csak gyűltek az infók és az ellenbizonyítékok. Egyszer csak azon kaptam magamat, hogy egy többtízoldalas dokumentumon dolgozok már hónapok óta. A blogon ezt a hatalmas dokumentumot osztottam fel bejegyzésekre.

Bizonyíték #14: Furcsa minták az égbolton

Közzétéve: 2014.03.19. 11:20 | Szerző: Kovács Nándor

149296_525876174111794_1821619819_n.jpgGyakran találkozhatunk furcsa, rácsmintázatú vegyicsíkokat ábrázoló képekkel a különböző blogokon. Ezeket úgy magyarázzák, hogy jönnek a chemtrailező gépek és módszeresen berácsozzák az eget, amelyek összeérnek, így nagyobb hatásfokkal tudják mérgezni a lakosságot. A helyzet ezzel szemben azonban az, hogy a párhuzamos vonalak valójában az ég vonulásával alakulnak ki. Az alábbi videó nagyszerűen szemlélteti, hogy miről van szó.

A légi közlekedésben ún. intersection-ök vagyis kereszteződésnek nevezett csomópontok vannak, ezeknek meghatározott koordinátái vannak, a pilóták pedig ezeket az intersection-öket érintik repülésük során, hogy tartsák a repülési útvonalukat. Ezen a képen például Magyarország felett található csomópontok láthatóak.
erc7b.gifA fenti, rácsmintát ábrázoló képen tehát az látható, hogy két egymást metsző úton haladnak végig a repülőgépek, és kondenzcsíkot hagynak maguk után. A szél arrébb viszi a kondenzcsíkokat, de közben már jönnek az újabb gépek, amik szintén nyomot hagynak maguk után, eközben a régebbi kondenzcsíkok folyamatosan vastagodnak, ahogy az a képen is megfigyelhető. Érdemes kipróbálni a ContrailScience kondenzcsík szimulátorát, amiben beállíthatjuk a szélsebességet és a repülőgépek sebességét is.

Sokszor látni furcsa, körbe érő, spirál alakú kondenzcsíkokat, amik nyilvánvalóan nem jöhetnek létre a fent említett módon. Ilyenkor arról van szó, hogy a repülőgép ún. várakozó pályán mozog. Erre például akkor lehet szükség, ha a repülőtér nem tudja fogadni a repülőgépet. A fent említett szimulátorban ezt is megcsodálhatjuk, ha kivesszük az intersection mellőli pipát, akkor egy ilyen szimulációt kapunk, ráadásul a pálya két gyújtópontját (P1,P2) arrébb is pakolhatjuk, így változtatva a várakozó pálya méretét. A szimulátor hátterében egyébként éppen egy ilyen típusú kondenzcsíkot ábrázoló kép látható.
chemtrails.jpg

Csak hogy senki ne mondja, hogy szkeptikusként nem figyelek fel erre a jelenségre, íme egy, a saját szobám ablakából készített felvétel egy majdnem rácsmintázatú kondenzcsíkról. Az albérletem egyébként nem messze van Ferihegytől.
P9150003.JPG

komment

süti beállítások módosítása