Chemtrail Skeptic

A blogon a chemtrail összeesküvés elmélettel, annak bizonyítékaival és állításaival foglalkozok szkeptikusan. Eredetileg egyetlen bejegyzésbe szerettem volna leírni mindezt, de az idő előrehaladtával, ahogy egyre inkább beleástam magamat az összeesküvés elméletbe, egyre csak gyűltek az infók és az ellenbizonyítékok. Egyszer csak azon kaptam magamat, hogy egy többtízoldalas dokumentumon dolgozok már hónapok óta. A blogon ezt a hatalmas dokumentumot osztottam fel bejegyzésekre.

A német kormány beismerte a permetezést?

Közzétéve: 2014.03.19. 14:08 | Szerző: Kovács Nándor

Állítólag a német kormány beismerte, hogy időjárás módosítás céljából chemtraileznek. A helyzet azonban az, hogy nem ezt ismerték el. Történt ugyanis 2005-ben, hogy Karsten Brandt meteorológus furcsa anomáliákat vett észre a radarjelekben, amiket nem a meteorológiai radar rendszer meghibásodása okozott, és semmiképp sem lehettek a hirtelen keletkező majd semmivé foszló zivatarfelhők.

Karsten Brandt a hadseregre gyanakodott, hogy esetleg az olyan kísérleteket folytat, amik komolyan befolyásolhatják a lokális időjárást vagy veszélyt jelenthet az emberek egészségére nézve. Brandt nem volt rest kimenni a terepre, és hosszú alumínium szálakat, valamint alumínium pamacslabdákat talált szétszórva.
bmagwgxcqaanvle_jpg_large.jpgA német kormány Brandt kitartásának köszönhetően kénytelen volt elismerni, hogy hadgyakorlatok során radarzavarás céljából alumínium szalagokat dobnak ki repülőgépekből. Ezeknek a fémszalagoknak maradványait találta meg Brandt a földön is csomókban vagy hosszú fonalakban.

A német RTL egy nagyon korrekt riportban számolt be az esetről, azonban a chemtrailhívő oldalak a hivatalos közleményben szereplő „radar chaff” kifejezést egyszerűen átírták chemtrailre, és így mindjárt kicsit más értelmet nyert az egész.

A hadsereg ilyen jellegű radarzavarása azóta is téma Németországban, azt azonban fontos megjegyezni, hogy ez egy ismert katonai radarzavaró eljárás, és nem szabad még véletlenül se, szándékosan pedig főleg nem, összekeverni a chemtrail tevékenységgel.

komment

süti beállítások módosítása